Odpisałem czy mogę mieć wgląd w badanie.
Dam znać jeśli wyślą
No z kodów od twórców masz kolejne 5%, ale swego czasu oni mieli tak konkurencyjne ceny że nie było już z czego obcinać. %)Krzysiek92 pisze: 08 paź 2025, 20:15 Dawno nic od nich nie kupiłem. Swego czasu tylko tam się zaopatrywałem. Kupowalem tak mało że nawet nie szukałem innych sklepów i trzymali mnie punktami lojalnościowymi za marne 5% zniżki po przeliczeniu:p
Czyli z jakiego? XD pewnie z łososia hodowlanego bo tam farma na farmie tej ryby xDDD ale brzmi ładnielecterxhannibal pisze: 08 paź 2025, 20:05 https://sklep.kfd.pl/kfd-omega-3-90-kap ... -4129.html
Kfd też wypuściło jakąś nową omege widzę, z norweskiego oleju rybiego.
A uj wie, może z megalodonaLevelPl pisze: 08 paź 2025, 22:33Czyli z jakiego? XD pewnie z łososia hodowlanego bo tam farma na farmie tej ryby xDDD ale brzmi ładnielecterxhannibal pisze: 08 paź 2025, 20:05 https://sklep.kfd.pl/kfd-omega-3-90-kap ... -4129.html
Kfd też wypuściło jakąś nową omege widzę, z norweskiego oleju rybiego.![]()
Na allegro jak masz smarta to jesteś po 2zl do przodu na paczce XDgogymbitch pisze: 09 paź 2025, 12:26 Z kodem na ich głównej stronie wychodzi taniej niż na allegro, bo od 150zł darmowa dostawa
Najlepsze, że allegro nie zabiera monet jak anulujesz zamówienie i za każdym razem zbieram wszystkie dostępne
Podsumowanie z AI
Za wcześnie się ucieszyłem, bo dzisiaj na allegro za paczkę 39zł więc jednak na allegro wychodzi taniejlecterxhannibal pisze: 09 paź 2025, 12:27 Na allegro jak masz smarta to jesteś po 2zl do przodu na paczce XD
Wiem xD też robiłem zwroty a monety zostawały xDgogymbitch pisze: 09 paź 2025, 12:38Najlepsze, że allegro nie zabiera monet jak anulujesz zamówienie i za każdym razem zbieram wszystkie dostępneżeby skarbówka mnie nie zaczęła ścigać
Czyli w pyteZiki pisze: 09 paź 2025, 13:03Podsumowanie z AI
wynik z tego Certificate of Analysis wygląda bardzo dobry.
Oto krótkie podsumowanie:
EPA (Eikozapentaenowy): 512 mg/softgel (powyżej wymaganego minimum 500 mg)
DHA (Dokozaheksaenowy): 258 mg/softgel (powyżej minimum 250 mg)
Peroxide Value (PV): 2.1 meq O₂/kg (znacznie poniżej maks. 5.0 — bardzo świeży olej)
Anisidine Value (AnV): 1.6 (bardzo niski — minimalne utlenienie wtórne)
TOTOX (PV×2 + AnV): 5.8 (dobry wynik, poniżej maks. 10 — wskazuje na wysoką jakość i świeżość)
Acid Value: 1.2 mg KOH/g (dużo poniżej limitu 3.0 — czysty, niezjełczały olej)
Metale ciężkie: poniżej 0.1 ppm — zgodne z normami
Brak mikrobiologicznego skażenia
Forma TG (trójglicerydy) — lepsza biodostępność niż w formie etylowych estrów