Białko
-
gogymbitch
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 19 times
-
gogymbitch
Re: Białko
Biedronka szaleje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
już 64 podwyżkagogymbitch pisze: 26 paź 2025, 18:58 Wskoczyła formotiva truskawkowa na allegro, ale niestety cena 55zł
Odpowiedź samego producenta odnośnie zakończenia produkcji formotivy ;(
- Krzysiek92
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 35 times
Siema.
Ktoś się wypowie jak smakowo wypada Mlekovita? Czaję się na truskawkę i czekolade. W biedrze właśnie rzucili promkę którą wstawił DżimBicz. 50zł 700g.
Ktoś się wypowie jak smakowo wypada Mlekovita? Czaję się na truskawkę i czekolade. W biedrze właśnie rzucili promkę którą wstawił DżimBicz. 50zł 700g.
-
gogymbitch
Ja brałem ostatnio te próbki po 30g to czekolada najlepsza i też bardzo smaczny smak bananowy. Wanilii nawet nie brałem, bo nie przepadam, truskawka średnia.
zapas najlepsze z najlepszych
-
gogymbitch
- Krzysiek92
Na greatone zrobili promke na wszystko 10% z kodem halloween. Takzewychodzi i bialeczko bardzo spoko, jak komus smaki nie obrzydly 
-
tlusty_swiniak
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Tutaj wszyscy narzekają na great one że za mało słodkie. Ja od lat lecę na ich izolacie black edition bo ma właśnie najmniej słodzika z tego wszystkiego co na rynku dostępne a u mnie jelita turbo wrażliwe na słodzidła 
Nobody cares. WORK HARDER.
Nie tylko że mało słodkie, no chujowe jest po prostu %) Ale jak komuś pasuje to cenowo ideolo.
-
tlusty_swiniak
Dlatego ja lecę na naturalnychtlusty_swiniak pisze: 30 paź 2025, 15:22 Tutaj wszyscy narzekają na great one że za mało słodkie. Ja od lat lecę na ich izolacie black edition bo ma właśnie najmniej słodzika z tego wszystkiego co na rynku dostępne a u mnie jelita turbo wrażliwe na słodzidła![]()
Ja teraz lecę na fajnym patencie
Bezsmakowe białko + krople smakowe,
Od wyboru do koloru tylko zmieniam smaki kropelek
Bezsmakowe białko + krople smakowe,
Od wyboru do koloru tylko zmieniam smaki kropelek
-
tlusty_swiniak
Dla mnie smak kwestia drugorzędna.
Rozpuszczalność myprotein nie próbowałem ale ostatnio awaryjnie musiałem wziąć w galerii małą paczkę olimpu whey protein complex i w wodzie great one rozpuszcza się idealnie, olimp ile bym nie trzachal to jakieś grudki :p
A krople smakowe to przecież właśnie słodzik skoncentrowany
Rozpuszczalność myprotein nie próbowałem ale ostatnio awaryjnie musiałem wziąć w galerii małą paczkę olimpu whey protein complex i w wodzie great one rozpuszcza się idealnie, olimp ile bym nie trzachal to jakieś grudki :p
A krople smakowe to przecież właśnie słodzik skoncentrowany
- Krzysiek92
Ja do czasu, kiedy białko leciało tylko w szejku post to nie miałem większych wymagań smakowych i też szedł GreatONE cały czas. No i fakt, poza smakiem nie było się do czego w nim doczepić. Ale odkąd dodaję do płatków i sporadycznie do innych posiłków, to jednak szukam czegoś smaczniejszego. Inna sprawa, że jeszcze z rok+ wstecz Great miał bardzo atrakcyjne ceny w porównaniu do konkurencji a teraz... czy ja wiem, raptem trochę taniej na kg.
Ja myprotein zamawiam po 60zl za kg maks na olx się co chwilę pojawia
czy naturalne, czy nawet ostatnio smakowe mokkę 
-
tlusty_swiniak
Ale izolat?LevelPl pisze: 30 paź 2025, 15:55 Ja myprotein zamawiam po 60zl za kg maks na olx się co chwilę pojawiaczy naturalne, czy nawet ostatnio smakowe mokkę
![]()
-
tlusty_swiniak
No właśnie widzę na olx 1kg za 100zl lata i nawet odbiór osobisty w wwa możliwy.
Dzięki za info, może stestuje sobie. W tej cenie wychodzi 1kg izolatu identycznie jak great one.
Dzięki za info, może stestuje sobie. W tej cenie wychodzi 1kg izolatu identycznie jak great one.