Białko
Re: Białko
Smacznego
sam pije mokkę smakowa z myprotein teraz i o dziwo bez problemów jelitowych, a też na słodziki jestem uczulony 
napisałem gdzieś że to lepszy sposób niż smakowe białko?tlusty_swiniak pisze: 30 paź 2025, 15:43 Dla mnie smak kwestia drugorzędna.
Rozpuszczalność myprotein nie próbowałem ale ostatnio awaryjnie musiałem wziąć w galerii małą paczkę olimpu whey protein complex i w wodzie great one rozpuszcza się idealnie, olimp ile bym nie trzachal to jakieś grudki :p
A krople smakowe to przecież właśnie słodzik skoncentrowany![]()
przedstawiłem po prostu patent jaki fajnie działa %)
-
tlusty_swiniak
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Spoko spoko. Można też tak. Ja kiedyś zajarany możliwościami tych kropelek zacząłem je codziennie dawać do kleiku, do twarogu itd. Po tygodniu naciągnąłem wody 2kg i bebech wzdęty jak u słoniabehemoth pisze: 30 paź 2025, 17:26napisałem gdzieś że to lepszy sposób niż smakowe białko?tlusty_swiniak pisze: 30 paź 2025, 15:43 Dla mnie smak kwestia drugorzędna.
Rozpuszczalność myprotein nie próbowałem ale ostatnio awaryjnie musiałem wziąć w galerii małą paczkę olimpu whey protein complex i w wodzie great one rozpuszcza się idealnie, olimp ile bym nie trzachal to jakieś grudki :p
przedstawiłem po prostu patent jaki fajnie działa %)
Nobody cares. WORK HARDER.
Mi kiedyś żona kupiła super feet nutlove z sfd na walentynki xD wjebalem pol puchy naraz a później żałowała bo z kibla zejść nie mogłem a o poerdech nocnych już nie wspomnętlusty_swiniak pisze: 30 paź 2025, 18:04Spoko spoko. Można też tak. Ja kiedyś zajarany możliwościami tych kropelek zacząłem je codziennie dawać do kleiku, do twarogu itd. Po tygodniu naciągnąłem wody 2kg i bebech wzdęty jak u słoniabehemoth pisze: 30 paź 2025, 17:26napisałem gdzieś że to lepszy sposób niż smakowe białko?tlusty_swiniak pisze: 30 paź 2025, 15:43 Dla mnie smak kwestia drugorzędna.
przedstawiłem po prostu patent jaki fajnie działa %)![]()
tlusty_swiniak pisze: 30 paź 2025, 18:04Spoko spoko. Można też tak. Ja kiedyś zajarany możliwościami tych kropelek zacząłem je codziennie dawać do kleiku, do twarogu itd. Po tygodniu naciągnąłem wody 2kg i bebech wzdęty jak u słoniabehemoth pisze: 30 paź 2025, 17:26napisałem gdzieś że to lepszy sposób niż smakowe białko?tlusty_swiniak pisze: 30 paź 2025, 15:43 Dla mnie smak kwestia drugorzędna.
jak nakurwiałeś kilka pipet a nie parę kropel to nie dziwne %)
-
tlusty_swiniak
Nie no, tak 1/3 pipety na kostkę twarogubehemoth pisze: 30 paź 2025, 18:54tlusty_swiniak pisze: 30 paź 2025, 18:04Spoko spoko. Można też tak. Ja kiedyś zajarany możliwościami tych kropelek zacząłem je codziennie dawać do kleiku, do twarogu itd. Po tygodniu naciągnąłem wody 2kg i bebech wzdęty jak u słoniabehemoth pisze: 30 paź 2025, 17:26
napisałem gdzieś że to lepszy sposób niż smakowe białko?
jak nakurwiałeś kilka pipet a nie parę kropel to nie dziwne %)
Z tymi Ukraińcami co teraz mają MyProtein na olx ciężki temat do negocjacji nie chcą taniej puścić niż 80 zł za kg izolatu , choć to i tak dla niektórych dobra cena
Też bym jakieś fajne smaki posmakował ale nie stać mnie na takie drogie białka i zmuszony jestem kupywać to co jest i od dłuższego czasu trafiam tylko wanilię w różnych firmach , a to dzisiejszy zakup
Też bym jakieś fajne smaki posmakował ale nie stać mnie na takie drogie białka i zmuszony jestem kupywać to co jest i od dłuższego czasu trafiam tylko wanilię w różnych firmach , a to dzisiejszy zakup
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na bogatoLeon pisze: 30 paź 2025, 23:47 Z tymi Ukraińcami co teraz mają MyProtein na olx ciężki temat do negocjacji nie chcą taniej puścić niż 80 zł za kg izolatu , choć to i tak dla niektórych dobra cena![]()
IMG_0317.jpeg
A jak ktoś szuka to tu chyba wpc w dobrej cenie i smaki do wyboru , a przy większej ilości można ponegocjować 
https://www.olx.pl/d/oferta/nowa-odzywk ... 7glJj.html
https://www.olx.pl/d/oferta/nowa-odzywk ... 7glJj.html
Skąd taka dobra cena za izolat ? bo na olx po 130-180zl za kgLeon pisze: 30 paź 2025, 23:47 Z tymi Ukraińcami co teraz mają MyProtein na olx ciężki temat do negocjacji nie chcą taniej puścić niż 80 zł za kg izolatu , choć to i tak dla niektórych dobra cena![]()
IMG_0317.jpeg
-
tlusty_swiniak
Normalnie po 100zl/kg izolat myproteinZiki pisze: 31 paź 2025, 13:42Skąd taka dobra cena za izolat ? bo na olx po 130-180zl za kgLeon pisze: 30 paź 2025, 23:47 Z tymi Ukraińcami co teraz mają MyProtein na olx ciężki temat do negocjacji nie chcą taniej puścić niż 80 zł za kg izolatu , choć to i tak dla niektórych dobra cena![]()
IMG_0317.jpeg![]()
Tu pisałem do nich
https://www.olx.pl/d/oferta/proteina-kr ... 7IfRM.html
Mają kilka ogłoszeń na olx ale to jedni i ci sami ludzie najtaniej chcieli dać po 200 zł za 2.5 kg izolatu ale dla mnie to za drogo oczywiście przy zakupie 20-30 kg
https://www.olx.pl/d/oferta/proteina-kr ... 7IfRM.html
Mają kilka ogłoszeń na olx ale to jedni i ci sami ludzie najtaniej chcieli dać po 200 zł za 2.5 kg izolatu ale dla mnie to za drogo oczywiście przy zakupie 20-30 kg
-
gogymbitch
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 19 times
https://musclepower.pl/product-pol-3809 ... 1020g.html smak karmelowe lody z kodem Dejwik wychodzi 68zł za pakę. I tutaj jeszcze takie coś https://swiatsupli.pl/zestaw-odzywka-bi ... p4022-6038 po wpisaniu kodu iga5 wychodzi 267zł za 4kg
Próbował z Was ktoś któregoś z tych dwóch?
- Krzysiek92
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 35 times
Z RedProtein miałem ostatnio ananasa-biała czekolada i zdecydowanie za mało słodkie/intensywne. Więc chociaż ten smak dużo bardziej mój to już bym nie ryzykował bez recki kogoś wiarygodnego. Tego drugiego nigdy nie miałem.
red protein fajne bualko, miałem lody karmelowe i było gitgogymbitch pisze: 01 lis 2025, 14:10 https://musclepower.pl/product-pol-3809 ... 1020g.html smak karmelowe lody z kodem Dejwik wychodzi 68zł za pakę. I tutaj jeszcze takie coś https://swiatsupli.pl/zestaw-odzywka-bi ... p4022-6038 po wpisaniu kodu iga5 wychodzi 267zł za 4kg
-
gogymbitch
Też właśnie brałem ten smak ananasowy i rzeczywiście mdły, ale to inna seria mix wpc z wpi. A tutaj sam koncentrat i właśnie smak lody karmelowe jest na promceKrzysiek92 pisze: 01 lis 2025, 14:40 Z RedProtein miałem ostatnio ananasa-biała czekolada i zdecydowanie za mało słodkie/intensywne. Więc chociaż ten smak dużo bardziej mój to już bym nie ryzykował bez recki kogoś wiarygodnego. Tego drugiego nigdy nie miałem.
-
gogymbitch
-
gogymbitch
6,80/100g wychodzi, a drugi 6,60 to nie tak źle, a szukam coś z karmelowych smaków i nic innego w lepszej cenie nie ma ;/ bardziej chciałem zapytać o opinię czy ktoś próbował także wybaczcie jeśli nie w tym dziale 
Wlasnie zwrócić uwagę, że to chyba inna seria od nich niż ta co kiedyś Przemo wrzucał, red protein support ja miałem czy jakoś tak
-
gogymbitch
Tak, tak. To co Przemo wrzucał to było wpi/wpc, a tutaj samo wpcbehemoth pisze: 01 lis 2025, 15:23 Wlasnie zwrócić uwagę, że to chyba inna seria od nich niż ta co kiedyś Przemo wrzucał, red protein support ja miałem czy jakoś tak
Tak, tamto byl mix wpi/wpc. Tu jest wpc i makro takie srednie bym powiedzial.behemoth pisze: 01 lis 2025, 15:23 Wlasnie zwrócić uwagę, że to chyba inna seria od nich niż ta co kiedyś Przemo wrzucał, red protein support ja miałem czy jakoś tak